Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane pulpeciki
Kroki postępowania
Cebule pokroić w piórka, podsmażyć. Zalać koncentratem rozmieszanym z 1/2 szklanki wody. Doprawić, zagotować i tak przygotowanym sosem zalać pulpeciki.
mięso mielone | 60 dkg |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
chleb czerstwy | 1 kromka |
papryka marynowana | 2 kawałki |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
mąka |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
ser żółty | 15 dkg |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: