Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane kajzerki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki kajzerki 8
pieczarki 0,5 kg
ser
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane kajzerki

Cebulę oraz pieczarki kroimy drobno a następnie podsmażamy je na patelni. Bułki po przekrojeniu smarujemy masłem i nakładamy masę cebulowo-pieczarkową i wkładamy do piekarnika na 10 min rozgrzanego do 200stopni. Po tym czasie bułeczki posypujemy startym serem i ponownie wkładamy do piekarnika na kilka min dopóki ser się nie przyrumieni. Podajemy na ciepło z ketchupem. SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak