Przepis i sposób przygotowania na: Wołowinka z kaszą jęczmienną perłową i pieczarkami
2. Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
3. Pieczarki obrać, pokroić i usmażyć na 2 łyżkach masła klarowanego.
4. Wszystko ułożyć na talerzu.
pieczarki | 500 gramów |
czosnek | 4 ząbki |
kasza jęczmienna | 1 woreczek |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1 szczypta |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
bazylia świeża | |
masło klarowane | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 szczypta |
wołowina | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: