Składniki:
wołowina | 3/4 kg |
boczek wędzony | 20 dkg |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 25 dkg |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
rosół wołowy | 1, 5 szklanki |
masło | 2 łyżki |
pieprz | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku | |
cebule | 2 szt |
wino czerwone | 1, 5 szklanki |
wołowina | 3/4 kg |
boczek wędzony | 20 dkg |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 25 dkg |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
rosół wołowy | 1, 5 szklanki |
masło | 2 łyżki |
pieprz | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku | |
cebule | 2 szt |
wino czerwone | 1, 5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: