Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieprzowina w ziołach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 4 plastry
czosnek 2 ząbki
Kucharek przyprawa uniwersalna
Zioła prowansalskie suszone Prymat
oregano
bazylia
majeranek
Papryka ostra mielona Prymat
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina w ziołach

Plastry około 120 gr. opłukać i delikatnie rozbić, obsypać ziołami i smażyć na rozgrzanym oleju do upieczenia z obu stron.

Podawać najlepiej z niegniecionymi ziemniakami posypanymi posiekanym koperkiem i zasmażaną kapustką.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 31.07.2013 11:58
smaczne to
gosia56 29.07.2013 20:18
napewno pyszne
Bernadeta1 24.07.2013 14:42
bardzo smaczne takie mięsko
Megg 23.07.2013 14:23
wspaniała wieprzowinka
EWI 23.07.2013 13:36
wygląda pysznie
Janina 23.07.2013 13:34
Moje smaki, pycha;)
w mojej kuchni 23.07.2013 13:19
i to jest dobre mięsko na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak