Składniki:
ćwiartki z kurczaka | 1 szt |
kapusta | 5 dag ( brukselka) |
cebula | 0,5 szt |
papryka | 0,4 szt |
masło | 1 łyżka |
ser żółty starty | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
papryka mielona |
ćwiartki z kurczaka | 1 szt |
kapusta | 5 dag ( brukselka) |
cebula | 0,5 szt |
papryka | 0,4 szt |
masło | 1 łyżka |
ser żółty starty | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
papryka mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: