Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z nutką jalapeno i fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jaja 2 sztuki
cebula 0,5 sztuki
papryka czerwona 0,5 sztuki
papryczki jalapeno 1 sztuka
feta 1 0,5cm plasterek
Pieprz czarny Prymat w młynku
majonez 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z nutką jalapeno i fetą

Jaja ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Papryczki posiekać w bardzo drobne kawałeczki. Paprykę i cebulkę pokroić w kostkę.
Z tuńczyka wylać sos własny, przełożyć do miseczki i ugnieść widelcem razem z fetą, dodać resztę składników, przypraw i majonezu, dobrze wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 18.12.2012 20:31
wypróbuję,lubię sałatki z tuńczykiem
krystyna330 18.12.2012 12:29
super
Patrycja25 18.12.2012 12:23
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak