Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z nutką jalapeno i fetą
Z tuńczyka wylać sos własny, przełożyć do miseczki i ugnieść widelcem razem z fetą, dodać resztę składników, przypraw i majonezu, dobrze wymieszać.
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
jaja | 2 sztuki |
cebula | 0,5 sztuki |
papryka czerwona | 0,5 sztuki |
papryczki jalapeno | 1 sztuka |
feta | 1 0,5cm plasterek |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
majonez | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: