Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TORTILLA ZAPIEKANA W OPIEKACZU Z OGÓRKIEM

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek świeży 1 szt
koncentrat pomidorowy 4 łyżki
sól do smaku
tortilla 4 (pełnoziarnista)
ser gouda 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: TORTILLA ZAPIEKANA W OPIEKACZU Z OGÓRKIEM

Każdą tortillę smarujemy łyżką koncentratu układamy plastry ogórka świeżego, doprawiamy solą i kładziemy plastry sera żółtego i zwijamy w koperty. Wkładamy do nagrzanego opiekacza i podpiekamy do złotego koloru.
Podajemy gorące.
SMACZNEGO!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Nika 25.01.2014 17:24
Smaczne, ładne i z pomysłem. polecam.
Marta11 17.01.2014 19:47
bardzo pysznie wyglada
migotka28 17.01.2014 19:36
jeszcze nie zapkiekałam tortilli
noninka77 17.01.2014 17:58
ekspresowe danie:)
Romanowka 17.01.2014 16:41
Fajne danie "na szybko"

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak