Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z sarny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

comber z sarny 80 g
cebula biała 20 g
pieczarki marynowane 20 g
ogórki kiszone 20 g
ogórek zielony 30 g
olej 10 g
chleb słonecznikowy 20 g
sól do smaku
pieprz do smaku
Owoc jałowca cały Prymat kilka szt.
jajka przepiórcze 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z sarny

Jajko przepiórcze smażymy na sadzone. Następnie mięso z sarny siekamy na drobną kostkę tak aby tworzyły jednolitą masę. Nasze mięso doprawiamy solą, pieprzem, jałowcem i olejem. Po doprawieniu naszego tatara odkładamy do lodówki. Cebulę, ogórki kiszone i pieczarki marynowane kroimy w drobną kostkę. Tatara układamy na wyciętym pieczywie słonecznikowym razem z dekoracją i innymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lemon 03.10.2012 13:30
łoł
elficzna 02.10.2012 23:08
ale pięknie podane:)
kasienka23 02.10.2012 22:33
musi być pyszne
wojtek5 02.10.2012 22:29
super a jak ladnie podany
DOROTA/PATI197799 02.10.2012 22:27
bardzo apetyczny aż chce się jeść
K&J 02.10.2012 22:26
super
Mysiunia 02.10.2012 22:08
istne arcydzieło! :)
Zdzisław 02.10.2012 22:06
takich cudów nie jadłem
Adamorek 02.10.2012 22:05
ale ładnie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak