Przepis i sposób przygotowania na: SZTUKA MIĘSA ZAPIEKANA Z CHRZANEM
Włożyć do posmarowanego tłuszczem żaroodpornego naczynia. Śmietanę wymieszać z chrzanem i żółtkami, zalać nią mięso. Wszystko posypać serem. Zapiec w piekarniku. SMACZNEGO !!!
włoszczyzna | 40 dag. |
kapusta włoska | 1/4 sztuki |
kawałek mięsa wołowego | 1 kg. |
śmietana | 1/2 szkl. |
cebula | 1 sztuka |
chrzan świeżo starty | 5 dag. |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sok z cytryny | - - |
ser tarty | 15 dag. |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
tłuszcz | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: