Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szparagi w szynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka 15 plasterków
jajko 3 sztuki
majonez 3 łyżki
groszek konserwowy 1 puszka
szczypiorek
szparagi białe 1 (konserwowe)

Przepis i sposób przygotowania na: szparagi w szynce

jajka gotujemy na twardo i siekamy w drobną kostkę, szczypiorek drobno kroimy, groszek rozgniatamy widelcem i łaczymy ze szczypiorkiem i jajkami, dodajemy majonez, sol pieprz do smaku, mieszamy. Tak przygotowany "farsz" rozkładamy na plasterku szynnki, na środku układamy jedną szparagę i zawijamy.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak