Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z sałaty lodowej
Sałatkę szatkujemy.
Seler kroimy na plasterki.
Oliwki kroimy na pół.
Ogórki obieramy i kroimy w kostkę.
Natkę siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy.
Polewamy sosem miodowo musztardowym.
sałata lodowa | 0.5 sztuki |
selera naciowego | 2 sztuki |
ogórek gruntowy | 3 sztuki |
oliwki nadziewane papryką | 10 sztuk |
natka pietruszki | 1 pęczek |
miód lipowy | 2 łyżki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 50 mililitrów |
Tymianek suszony Prymat | 0.25 łyżeczki |
chili Prymat | 0.25 łyżeczki |
Sałatkę szatkujemy.
Seler kroimy na plasterki.
Oliwki kroimy na pół.
Ogórki obieramy i kroimy w kostkę.
Natkę siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy.
Polewamy sosem miodowo musztardowym.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: