Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkwi i papryki
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
rzodkiew biała | 500 gramów |
papryka czerwona | 1 sztuka |
śmietana 18% | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: