Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy z natką pietruszki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalarepa 1 szt
ogórek 1 szt
natka pietruszki 1 pęczek
kaszanka 1 pętko
oliwa aromatyzowana 1 truflami

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy z natką pietruszki

Kaszankę kroimy w dość grube plasterki i opiekamy na patelni na chrupko. Kalarepę obieramy, myjemy i kroimy w kawałki. Ogórka obieramy (lub nie), myjemy, kroimy w kawałki. Natkę myjemy i osuszamy, obrywamy same listki. Wszystkie warzywa wrzucamy do miski. Dodajemy obsmazoną kaszankę. Skrapiamy aromatyczna oliwą truflową.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 04.03.2016 13:19
fajna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak