Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smoothie malinowo-jeżynowe na mleku migdałowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko migdałowe 1 szklanka
maliny świeże 1/2 szkanki
jeżyny 1/2 szklanki
ksylitol 2 łyżki

Porada

Zamiast ksylitolu można użyć miodu lub cukru.

Przepis i sposób przygotowania na: Smoothie malinowo-jeżynowe na mleku migdałowym

Wszystkie składniki na smoothie umieszczamy w blenderze i dokładnie miksujemy.
Pozdajemy schłodzone.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 05.09.2016 23:33
Przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak