Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik z cebulką, ogórkiem w oleju lnianym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1/2
ogórek kiszony 2
śledzie w oleju 250 g
olej lniany 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik z cebulką, ogórkiem w oleju lnianym

Cebulę pokroić w kostkę. Do pokrojonej cebuli dodać pokrojone w kostkę ogórki kiszone. Śledzie wyjąć z oleju i osuszyć je papierem. Następnie osuszone pokroić w kostkę i dodać do cebuli i ogórków. Składniki wymieszać, dodać olej lniany i wymieszać ponownie. Całość włożyć do lodówki aby się schłodziło. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 17.01.2013 09:59
Rewelacja, uwielbiam takie śledzie.
olkaaa 27.12.2012 20:58
muszę koniecznie zrobić
MAR3STA 27.12.2012 16:38
super śledzik
Katarzyna/kate1980 18.12.2012 22:04
ale świetny przepis
Katarzyna/kate1980 18.12.2012 22:04
ale świetny przepis
aginaa 18.12.2012 18:53
fajne
jozefinach 18.12.2012 18:29
Zjadłabym z wielką ochotą.
TEtalicha 16.12.2012 20:53
cos dla mnie, akurat trzeba śledzie zrobić, moze akurat Twoje
Lemon 16.12.2012 20:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak