Składniki:
schab bez kości | 70 dag. |
wywar z warzyw | 1 i 1/2 szkl. |
olej | 4 łyżki |
cebula | 2 |
czosnek | 3 ząbki |
mąka | 2 łyżki |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
cukier | |
sól | |
kapusta kwaszona | 1 kg. |
schab bez kości | 70 dag. |
wywar z warzyw | 1 i 1/2 szkl. |
olej | 4 łyżki |
cebula | 2 |
czosnek | 3 ząbki |
mąka | 2 łyżki |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
cukier | |
sól | |
kapusta kwaszona | 1 kg. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: