Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żmudzka chlebowo-mięsna
Olej podgrzałem, ale nie doprowadziłem do wrzenia. Polałem sałatkę i jeszcze raz wymieszałem.
karkówka | 200 g (ugotowana) |
chleb ciemny | 400 g (razowy) |
ogórek kiszony | 3 szt |
kapusta kiszona | 200 g |
por (biała część) | |
ząbki czosnku | 3 |
marchewki | 3 |
ziemniaki | 3 |
fasola | 2 szkl (ugotowanej lub z puszki) |
olej rzepakowy | 150 ml |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: