Składniki:
ziemniaki | 50 dag |
fasolka szparagowa | 40 dag |
cebula | 2 |
sól | |
pieprz | |
ząbek czosnku | 2 |
oliwa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | 1 szczypta |
olej sezamowy | 2 łyżki |
ocet winny | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
ziemniaki | 50 dag |
fasolka szparagowa | 40 dag |
cebula | 2 |
sól | |
pieprz | |
ząbek czosnku | 2 |
oliwa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | 1 szczypta |
olej sezamowy | 2 łyżki |
ocet winny | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: