Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pieczeni rzymskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczeń rzymska 20 dag
majonez 4 łyżki
ogórki 6-8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczeni rzymskiej

Kroki postępowania

1
1,pieczeń rzymską kroimy na cieniutkie paseczki
Krok 1 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
2
2, ogórki kiszone ścieramy na tarce na grubych oczkach i zostawiamy na sitku tak aby pozbyć się nadmiaru wody.
Krok 2 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
3
3, wszystkie składniki mieszamy ze sobą
Krok 3 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
4
można również jeść jako pasta do kanapek.
Krok 4 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.09.2015 14:20
Dobra sałatka.
NatalkaC 02.09.2013 19:32
o matko tego się nie da jeść
Silver Teaspoon 02.02.2013 08:54
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak