Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z marynowanych buraczków
Majonez mieszamy z musztardą i jogurtem naturalnym. Dodajemy do sałatki. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
buraczki konserwowe | 1 sredni sloik |
ziemniaki | 2 duze szt |
cebula biała | pol szt |
groszek mrożony | 1 szklanka |
kukurydza w puszce | pol puszki |
ogórki kiszone | 1 sredni szt |
jabłko | 1 szt |
majonez | 6 lyzek |
jogurt naturalny | 4 lyzki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 lyzka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: