Składniki:
500 g piersi z indyka | |
2 sałaty rzymskie mini | |
pół kopru włoskiego | |
1 łyżka pesto (u mnie z natki pietruszki) | |
1 łyżka soku z cytryny | |
1 łyżka oliwy extra virgin | |
pół łyżeczki słodkiej mielonej papryki | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
500 g piersi z indyka | |
2 sałaty rzymskie mini | |
pół kopru włoskiego | |
1 łyżka pesto (u mnie z natki pietruszki) | |
1 łyżka soku z cytryny | |
1 łyżka oliwy extra virgin | |
pół łyżeczki słodkiej mielonej papryki | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: