Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z grillowanym oscypkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1 sztuka
rzodkiewka 1 pęczek
cukinia 1 sztuka
oliwa 3 łyżka
kalarepka młoda 1 sztuka
orzechy nerkowca 1 garść
bazylia 1 sztuka
sałata 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z grillowanym oscypkiem

Warzywa pokrój na kawałki do grillowania. Oscypka na 1 cm krążki. Grilluj na patelni. Na końcu wrzuć orzechy nerkowca i lekko podpraż. Ułóż na talerzu i dopraw pieprzem, porwaną sałatką i listkami bazylii. Całość skro oliwa z oliwek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 01.09.2016 11:19
z nerkowcami super polaczenie, chetnie bym sprobowala:-)
Futka 31.08.2016 13:33
Świetna i bardzo smakowita sałatka :)
kd045 31.08.2016 12:48
same pyszności na talerzu !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak