Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne smarowidło kanapkowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie w oleju 1 puszka
szczypiorek usiekany 2 łyżeczki
śmietana 2 łyzeczki
musztardy 1 łyżeczka
bagietka
ogórek 1 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne smarowidło kanapkowe

Śledzia rozdrabniamy widelcem dodajemy pokrojonego w kosteczkę ogórka,śmietanę ,musztardę,szczypiorek,dokładnie mieszamy i na koniec doprawiamy pieprzem.Podaję z bagietką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 20.02.2015 14:21
dobre smarowidło
MagdaXXX 13.02.2014 16:43
mniam ekstra
eMMe 13.02.2014 16:08
Oo ze śledziami to jeszcze nie robiła pasty n kanapki. Muszę spróbować:)
artur7 13.02.2014 15:59
pyszny dodatek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak