Przepis i sposób przygotowania na: Rybka Eli pod pieczarkową pierzynką
Ja podałam z ziemniakami i marchewką z kalafiorem(przepis w mojej galerii).
sos sojowy | 2 łyżki |
sos rybny | 1 łyżka |
olej roślinny | 4 łyżki |
mąka pszenna | do oprószenia ryby |
olej do smażenia | |
pieczarki | 500 g |
cebula biała | 1 sztuka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
śmietanka kremowa 30% | 250 ml |
sól | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
papryczka chili | 1 sztuka |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
imbir w zalewie | 1 posiekany |
sok z cytryny | 1 sztuka |
sos sojowy grzybowy | 1 łyżka |
panga | 4 (filety) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: