Składniki:
filet z soli | 60 dkg. |
cebula | |
masło | 1 łyżka |
wywar rybny | 1/2 l |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl. |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
jajko | 2 szt. |
koperek | 1 pęczek |
cytryna | 1 szt. |
sól | |
pieprz | |
ryż dziki | 2 saszetki |
filet z soli | 60 dkg. |
cebula | |
masło | 1 łyżka |
wywar rybny | 1/2 l |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl. |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
jajko | 2 szt. |
koperek | 1 pęczek |
cytryna | 1 szt. |
sól | |
pieprz | |
ryż dziki | 2 saszetki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: