Składniki:
filet z pangi | 1,5 kg |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej | do smażenia |
sos | |
papryka konserwowa | 1 l |
ananas | 2 puszki |
cebula | 4 szt |
keczup pikantny | 1 duży |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej | 1/2 szkl. |
filet z pangi | 1,5 kg |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej | do smażenia |
sos | |
papryka konserwowa | 1 l |
ananas | 2 puszki |
cebula | 4 szt |
keczup pikantny | 1 duży |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej | 1/2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: