Przepis i sposób przygotowania na: rolowany boczek
mięso powinno leżakować w lodówce 24 godz. po tym czasie zwijam boczek w rulon ,pomagając sobie nicią między którą utykam liście laurowe.
piekę 2 godz. w temp.190 stopni.
SMACZNEGO !!!!!!!!!!
boczek surowy | 2 kg |
ząbek czosnku | 10 szt |
Musztarda miodowa Prymat | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 3 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: