Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 sztuki
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia
pieczarki 300 gram
masło 2 łyzki.

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z pieczarkami

Mięso myjemy, osuszamy lekko rozbijamy przez folie by go nie podziurawić.
Pieczarki myjemy kroimy w ćwierć plastry i dusimy na maśle. Doprawiamy solą i pieprzem. Mięso nacieramy przyprawami, Układamy na każdym kawałku trochę farszu i zwijamy w roladki . Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 17.11.2013 22:15
Często robię faszerowane piersi, z pieczarkami to jedne z moich ulubionych.
Megg 17.11.2013 17:27
super smaczne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak