Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z ciasta francuskiego z botwiną.
Kroki postępowania
Fetę rozdrobnić.
ciasto francuskie | 2 szt |
botwinka | 2 pęczki |
cebula | 1 szt |
ser feta | 15 dag |
orzechy włoskie | 10 dag |
masło | 12,5 dag |
oliwa | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 1 szt |
sezam czarny | 1 łyżeczka |
sezam | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: