Składniki:
Ciasto
mąka | 1 kg |
mleko | 2 szklanki |
masło | 10 dag |
jajko | |
drożdże | 2 dag |
sól | |
cukier | 3 łyżki |
Masa
mak | 500 g |
cukier puder | 1/2 szklanki |
skórka pomarańczowa | |
aromat migdałowy | |
orzechy włoskie | 100 g |
smietana 18% | 2 łyżki |
mąka | 1 kg |
mleko | 2 szklanki |
masło | 10 dag |
jajko | |
drożdże | 2 dag |
sól | |
cukier | 3 łyżki |
mak | 500 g |
cukier puder | 1/2 szklanki |
skórka pomarańczowa | |
aromat migdałowy | |
orzechy włoskie | 100 g |
smietana 18% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: