Składniki:
brukselek | 20-30 dag |
cebuli dużej | 2 szt |
sok z cytryny | |
wędzonego boczku | 25 dag |
masła | 10 dag |
natki pietruszki posiekanej | 1-2 łyżki |
sera startego | 4-8 łyżki |
sól | |
pieprz | |
warzywnego rosołu z kostki | 1,5 L |
ryż | 40 dag |
brukselek | 20-30 dag |
cebuli dużej | 2 szt |
sok z cytryny | |
wędzonego boczku | 25 dag |
masła | 10 dag |
natki pietruszki posiekanej | 1-2 łyżki |
sera startego | 4-8 łyżki |
sól | |
pieprz | |
warzywnego rosołu z kostki | 1,5 L |
ryż | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: