Przepis i sposób przygotowania na: Ragout z grzybów leśnych z warzywami
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy grzyby.
Grzyby przekładamy na talerz.
Doprawiamy majerankiem, solą, świeżo mielonym pieprzem i kardamonem.
papryka czerwona | 1 szt. |
seler naciowy | 3 łodygi |
por (biała część) | 1 szt. |
groszek mrożony | 3 łyżki |
majranek | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
tłuszcz do smażenia | |
śmietana 30% | 100 ml. |
grzyby leśne | 500 świeże lub mrożone |
kardamon | 1/4 mielony |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: