Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pumpernikiel z nachos i sosem tajskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pumpernikiel 2 kromki
masło 2 bardzo cieniutkie plasterki
pieczarki 2 sztuki
nachos 10 chipsów
ser żółty 6 cieniutkich plasterków
SOS TAJSKI 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pumpernikiel z nachos i sosem tajskim

Na każdym pumperniklu rozsmarować odrobinę masła. Pieczarki pokroić w grubsze plastry i ułożyć na kanapkach. Na tym położyć po 5 nachos na jednej kanapce i położyć ser. Zapiekać około 10 min w 150 stopniach (ser najlepiej jak jest lekko spieczony). Po wyciągnięciu polać sosem tajskim i posypać świeżo mielonym pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 04.03.2014 12:20
Brzmi niezwykle apetycznie;)
MAR3STA 29.01.2013 18:30
dla mnie coś nowego
aisza1 12.01.2013 12:39
dobre
adelajda 31.08.2012 18:16
składniki są super !
misia53 31.08.2012 10:51
spróbuję ,bo wygląda zachęcająco
Zdzisław 29.08.2012 18:55
ale smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak