Przepis i sposób przygotowania na: Ptyśki z grzybami i fasolą
Kroki postępowania
Pieczemy 10 min w 220 st. a następnie 15-20 min 180 st.
masło | |
papryka czerwona | |
grzyby suszone | |
cebula | |
fasola czerwona z puszki | 100 g |
ser żółty | 5 dag |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
cząber | |
Majeranek suszony Prymat |
mąka | 1 szklanka |
woda | 0,5 szklanki |
mleko 3,2% | 0,5 szklanki |
masło lub margaryna | 100 g |
sól | szczypta |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: