Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Prowansalska pieczara

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 100 gram
szynka 100 gram
cebula 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól, pieprz
pieczarki 20 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Prowansalska pieczara

Z pieczarek odrywamy nóżki i gotujemy w osolonej wodzie.Szynkę i ser kroimy na małe kosteczki,cebulkę jeszcze drobniej.Ugotowane pieczarki studzimy,wycinamy jak najwięcej harmonijki i faszerujemy serem,szynką i cebulą.Jajko roztrzepujemy z solą,pieprzem i ziołami.Nadziane pieczarki panierujemy w jajku i bułce,nastepnie smażymy na głębokim oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 28.09.2013 23:22
Ja dzisiaj pierwszy raz spróbowałam takiego przepisu i muszę przyznać, że jest rewelacyjny
krystyna330 28.09.2013 23:22
Ja dzisiaj pierwszy raz spróbowałam takiego przepisu i muszę przyznać, że jest rewelacyjny
ao_12 26.05.2013 13:37
super pomysł na duże pieczarki,
Klausia 24.05.2013 16:50
ale pieczara :D super :)
agam26 24.05.2013 14:42
o jak ładnie i kusząco wygląda
halina17 24.05.2013 11:30
Smaczne pieczarki.
Pomocnik 24.05.2013 10:39
super pieczarka
Bernadeta1 24.05.2013 09:58
ciekawa propozycja na duże pieczarki
LoLa 24.05.2013 08:02
wygląda rewelacyjnie
Barbara13 23.05.2013 23:25
Bardzo ciekawe,do ulubionych:)
Cranberry 23.05.2013 22:38
rewelacja!
treonina 23.05.2013 22:37
po prostu super!
kasiaw 23.05.2013 22:17
uwielbiam takie
Noruas 23.05.2013 22:13
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak