Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Prawdziwkowa jajecznica

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

prawdziwki 5 sztuk
jajko 3 sztuki
masło 1 łyżka
pieprz
cebula biała 3 krązki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Prawdziwkowa jajecznica

Grzyby czyścimy, kroimy i przesmazamy na masełku. Nastepnie zmniejszamy ogien i dusimy przez 15 minut (mozna lekko podlac), wrzucamy cebulke, odparowujemy wode. Jajka rozbijamy do szklanki, dobrze mieszamy i wlewamy na patelnie. Czesto mieszajac, czekamy az jajko sie zetnie. Doprawiamy do smaku. Jajecznica ta jest mokra, wodnista - taka preferuje moj maz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 09.03.2014 15:47
pyszna jajecznica
Pani Domu 22.02.2014 10:15
ależ musi być smaczna
Ada-Gaba 24.01.2014 12:56
taka jest najlepsza
Bernadeta1 28.11.2013 00:12
moje smaki taka jajecznica
cooleczka 17.11.2013 22:39
taka jajecznica jest najlepsza
adelajda 05.11.2013 15:51
lubię jajecznica :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak