Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka bretońska z fasolą, groszkiem i kukurydzą
Kroki postępowania
Sos odparować, aby zgęstniał i doprawić do smaku pieprzem, wyciśniętym czosnkiem oraz solą.
fasola czerwona z puszki | 1 op. |
fasola biała z puszki | 1 op. |
groszek konserwowy | 1 op. |
kukurydza | mrożona 300 g |
pomidory krojone z puszki | 1 op. |
sok pomidorowy | do smaku |
wędzonka | dowolna 500 g |
lubczyk świeży | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 kulki |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 kulki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: