Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 szt
kurki 1/2 kg
masło 3 łyżki
cebula 1 szt
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
pieprz
margaryna 1/3 kostki
przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurkami

Filet umyć i wysuszyć- posypać przyprawami, a pozniej naciać wzdłuż żeby powstało zaglebienie.
Kurki pokroić i usmazyc z cebulka na masle.
Napelnic farszem filety i pospinac wykalaczkami.
Smazyc piersi na zloto- pozniej mozna ewentualnie podlac je woda by powstal sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 03.10.2012 12:24
Ale smakowitości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak