Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w marynacie czosnkowo - musztardowej
Po tym czasie kotlety panierujemy w mące i w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z obu stron.
Smacznego))
pierś z kurczaka | 2 szt |
musztarda | 3-4 łyżki |
czosnek | 4-5 ząbków |
pieprz | |
sól do smaku | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
jajko | 2 szt |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: