Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z serem biały i cząbrem
Kroki postępowania
Mieszamy razem twaróg, utłuczone ugotowane ziemniaki, zeszkloną cebulę, starty drobno surowy seler i łyżeczkę suszonego cząbru. Solimy i pieprzymy do smaku.
ser biały | 300 gram |
ziemniaki ugotowane | 200 gram |
cząber | łyżeczka |
seler drobno starty | łyżka |
cebula | |
olej | 3 łyżki |
mąka | 3 filiżanki |
wrzątek | 1/3 filiżanki |
woda | 1 filiżanka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: