Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z biodrówki.
Miękkie mięso wyjąć.Sporządzić roztwór z pół szklanki wody,mąki oraz śmietany,dodać do tłuszczu.
Włożyć mięso i dusić jeszcze chwilkę w sosie.
tłuszcz do smażenia | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
biodrówka | 80 wieprzowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: