Składniki:
ryba | 2 płaty |
pęczak | 1 szkl |
masło lub margaryna | do smażenia |
wino białe | 1/2 szkl |
Szafran nitki Prymat | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
borowiki | 1/2 szkl |
ryba | 2 płaty |
pęczak | 1 szkl |
masło lub margaryna | do smażenia |
wino białe | 1/2 szkl |
Szafran nitki Prymat | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
borowiki | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: