Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet drobiowo-pieczarkowy
Kroki postępowania
Wkładamy do nagrzanego do 160 C piekarnika,pieczemy przez 60 minut.
pieczarki | 40 dkg |
cebula | 1 szt. |
jaja | 2 szt. |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 łyżek |
olej do smażenia | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt. |
indyk | 1/2 dużej sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: