Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z kaparami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
kapary 3 łyżeczki
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
majonez 1 łyżeczka
musztarda dijon 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z kaparami

Tuńczyka przełożyć do miseczki, dodać drobno pokrojoną dymkę i kapary. Doprawić pieprzem i papryką słodką. Wszytso dokladnie wymieszać z majonezem i musztardą. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 19.03.2013 21:20
musi być bardzo smaczna taka pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak