Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka (najlepiej duże kawałki) odsączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozdrobnić. Cebulę i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę. Dobrze wymieszać z tuńczykiem. Dodać około 1 łyżki majonezu (według uznania) oraz doprawić solą i pieprzem do smaku.
Smacznego ! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak