Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z serkiem i chrzanem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 szt
sok z cytryny 1/2 szt
chrzan 1 łyżeczka
serek kremowy 200 g
szczypiorek 1 pęczek
suszone pomidory 8-10 szt
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z serkiem i chrzanem

Makrele obieramy z skóry i ości. Rozdrabniamy widelcem. Łączymy z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny, łyżeczką chrzanu, drobno posiekanym szczypiorkiem i suszonymi pomidorami, uprzednio odsączonymi z oleju i posiekanymi. Dodajemy kremowego serka typu Philadelphia i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 09.06.2017 17:24
super pasta
Kuchenka 26.04.2016 19:15
świetne
Pani Domu 26.04.2016 13:13
pysznie wygląda
mikrusiak 24.04.2016 13:32
bardzo fajna pasta :)
cukiereczek 24.04.2016 10:52
no dodaje do ulubionych
Renataj 23.04.2016 21:28
Z pewnością smaczna:)
Bernadeta1 23.04.2016 20:06
bardzo taką lubię
justynkag 23.04.2016 19:00
Pyszna pasta. Jadłabym
noninka77 23.04.2016 18:59
Pysznie wygląda :)
Róża1 23.04.2016 16:56
świetny pomysł !!!!!!!!!! zabieram przepis do mojej księgi :-)
ania2610 23.04.2016 16:54
pyszne połączenie smaków!
Aleksandra/Olcia 23.04.2016 16:24
uwielbiam pasty z makreli na śniadanko
Franciszek 23.04.2016 15:43
super pasta
dodi 23.04.2016 15:41
ale pyszna pasta
Edith85 23.04.2016 15:40
do ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak