Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
cebula 1 szt
jajko 2 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Kroki postępowania

1
Wędzoną rybę obieramy ze skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 1 - Pasta z makreli foto
2
Kiszone ogórki razem z cebulą i ugotowanymi na twardo jajkami kroimy w kosteczkę.
Krok 2 - Pasta z makreli foto
3
Do pojemnika z rybą dodajemy pokrojone warzywa z jajami oraz posiekany szczypiorek i majonez Mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 3 - Pasta z makreli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak