Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
chleb tostowy 2 kromki
szczypior pęczke
jogurt 2 łyżki
musztarda 2łyżki
mleko 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek

Jaja ugotować na twardo. Obrać, oddzielić żółtka od białek. Chleb tostowy namoczyć w mleku. Następnie odsączyć i połączyć z żółtkami. Utrzeć przy pomocy blendera na jednolitą masę. Dodać pokrojony szczypior oraz pokrojone w kostkę białka. Doprawić solą, pieprzem, musztardą i jogurtem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 12.05.2013 10:35
świetna pasta jajeczna
miroslawa 12.05.2013 10:31
uwielbiam taką pastę, jest super do kanapki
reniatka 11.05.2013 22:54
fajna taka pasta
msmors 11.05.2013 22:16
jeszce takiej nie jadłam
mic 11.05.2013 21:55
szybka tania smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak