Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta sardynkowa z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 15 dag/wędzony
sardynki z puszki 1 puszka
masło 1/2 kostki
cebula biała 1 łyżka/posiekana
papryka marynowana 1 łyżka/posiekana
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta sardynkowa z serem

Wykonanie:
Masło utrzeć, dodać drobno starty ser, utarte sardynki z olejem, cebulę i paprykę marynowaną. Dokładnie wymieszać, doprawić papryką mieloną i podawać na świeżym pieczywie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 07.02.2017 09:47
pyszne
w mojej kuchni 05.02.2017 16:23
moje smaki do kanapki
cukiereczek 05.02.2017 12:22
takie to i ja lubię
Edith85 05.02.2017 11:02
Uwielbiam takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak